Velvære

Shellac

Shellac er nytænkende og banebrydende - det er en kombination af det nemme fra neglelak og det holdbare fra gelé.
CND shellac lægges på som neglelak og hærder op ved UV-lys. Det giver glans og holdbarhed i op til 6 uger på tåneglene. Uden mærker, ridser eller afskalning.

CND Shellac er via en patenteret, unik teknologi udviklet med henblik på at give dig den bedste kvalitet og samtidig minimere risikoen for allergi.

Shellac indeholder derfor, som en af de eneste UV-lakke på markedet, hverken formaldehyd, rene Akrylater, Gluteraldehyd eller HEMA (2-Hydroxyethyl Methakrylat).

Der beregnes ca. 30 min til lakering med shellac.

 

Shellac Lyserød Shellac 

Bestil en Shellac behandling her.


Gehwol fodpleje produkter

Det tyske mærke Gehwol har i mere end 140 år stået for den højeste kvalitet inden for fodpleje. Årelang erfaring og den nyeste viden gør deres produkter til en vigtig ledsager på vej mod sunde fødder. Gehwol tilbyder hele bredden af effektive, urtebaserede produkter til pleje af dine fødder.

Gehwol

Bestil en Gehwol behandling her.


Paraffinbehandling

Paraffin udvindes af mineralsk olie og er uden smag og lugt. Det er en dybdegående og ekstra plejende behandling af hænder og fødder med aktive stoffer af collagen.

Hvad gør det?:

Det varme Paraffinbad går ind og lindrer smerter i muskler og led. Samtidig blødgør det huden, åbner porerne og lader varme og fugt trænge ind i huden.

Særdeles velegnet til tør, revnet og sprækket hud.

Styrker hud og negle.

Varmen forøger blodcirkulationen.

Paraffinen har desuden en gunstig virkning på gigt, ledsmerter, eksem, psoriasis, kolde hænder og fødder.

Der beregnes ca. 20 min. til paraffinbadet.

Velvære

Bestil en paraffinbehandling her.